30 april 2017
13:30

BK Sport P 05 Gul

Referat: Syrianska FC P06-1 - BK Sport P 05 Gul

Dags för match mot Syrianska FC 1 på Brunnsängs IP i Södertälje. Efter lite strul med dubbelbokning av planen så kommer matchen igång ca. 10 minuter sent. En jämn första halvlek slutar mållös. I andra halvlek får vi lite utdelning och gör både 1 och 2-0. Då känns det ganska stabilt och vi har tagit över matchen lite. Resultatet står sig halvleken ut och vi pratar i halvlek om att gå ut och fortsätta spela vårt spel. Syrianska har dock medvinden med sig i sista halvleken och gör lite ändringar i sitt spel och får tryck på oss. När de sedan reducerar till 1-2 får de ytterligare vind i seglen och pressar oss rejält samtidigt som vi börjar bli trötta då en del spelare matchats riktigt hårt. De får en straff och förvaltar den väl och spikar slutresultatet till 2-2.

Försvarsmässigt gör vi det riktigt bra över hela planen och Jakob i mål gör några riktiga fantomräddningar. Anfallsmässigt så gör vi det stundtals riktigt bra och har ytterligare några bra chanser att få dit bollen. Vi missar också två straffar under matchen men totalt sett med tanke på sista halvlek så känns resultatet rättvist.

Tack till alla BK killar för en riktig kämpainsats. Tack också till Syrianska för en jämn, bra och trevlig match. Tack till domaren och till publiken som följde med till Södertälje och stöttade oss.